Kielikäännökset aidolla innostuksella & asiantuntemuksella

Tutustu Ab ABC Textin yrittäjään, kääntäjä Barbro Sipilään!

Ota yhteyttä

Olen aina pitänyt kielistä ja kielet ovatkin kulkeneet punaisena lankana opiskelu- ja työurallani. 


Kouluttauduin diplomikirjeenvaihtajaksi Åbo Akademin kauppakorkeakoulussa. Niillä eväin olin valmis yrityselämään, jossa työskentelin eri alojen markkinoinnissa ja asiakaskontakteissa muun muassa elintarvike-, kemikaali-, vene- ja asfalttiteollisuudessa. Tein omia käännöksiä, mutta ostin käännöksiä myös ulkopuolisilta. Olen näin ollen perehtynyt kääntämiseen myös asiakkaan näkökulmasta. Työssäni sain myös hyvän yleiskuvan Suomen yritys- ja liikemaailmasta ja yhteiskunnasta ylipäätään. Samalla hankin laajat tiedot eri alojen terminologiasta.

Kauppakorkeakoulun jälkeen olen vuosien kuluessa opiskellut muun muassa markkinointia, taloutta ja juridiikkaa – ja totta kai myös ruotsia ja suomea. 


Viimeiset kaksikymmentä vuotta olen työskennellyt kääntäjänä ja yksityisyrittäjänä. Olen tehnyt monien alojen käännöksiä, mutta mieluisimpia ovat talous, ympäristö ja koulutusala. Haluan jatkaa samoilla linjoilla – yhdessä entisten ja uusien asiakkaiden kanssa!


Pääpalveluitani ovat suomi-ruotsi-käännökset, joiden lisäksi tarjoan myös muita kielipalveluita. Käännöstoimisto Ab ABC Text sijaitsee Turussa, mutta palvelen sinua helposti ympäri Suomen. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voisin olla parhaiten avuksi!

Yhteystiedot

Tarvitsetko käännöspalveluita? Kysy lisää!

Mikäli haluaisit kysyä meiltä lisää tai pyytää tarjouksen käännöstöistä, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Ab ABC Text
Mustikkatie 6
20720 TURKU

 040 523 4529 

   barbro.sipila@abctext.fi

www.abctext.fi

Ota yhteyttä käännöstoimisto Ab ABC Textiin, kun tarvitset suomi-ruotsi-käännöksiä tai muita kielipalveluita.

Yhteydenotto