Autamme sinua välittämään sanomasi juuri sellaisena kuin haluat

Kielikäännökset aidolla innostuksella & asiantuntemuksella

Tutustu Ab ABC Textin yrittäjä, kääntäjä Barbro Sipilään!

Olen aina pitänyt kielistä ja kielet ovatkin kulkeneet punaisena lankana opiskelu- ja työurallani.

Kouluttauduin diplomikirjeenvaihtajaksi Åbo Akademin kauppakorkeakoulussa. Niillä eväin olin valmis yrityselämään, jossa työskentelin eri alojen markkinoinnissa ja asiakaskontakteissa muun muassa elintarvike-, kemikaali-, vene- ja asfalttiteollisuudessa. Tein omia käännöksiä mutta ostin käännöksiä myös ulkopuolisilta. Olen näin ollen perehtynyt kääntämiseen myös asiakkaan näkökulmasta. Työssäni sain myös hyvän yleiskuvan Suomen yritys- ja liikemaailmasta ja yhteiskunnasta ylipäätään. Samalla hankin laajat tiedot eri alojen terminologiasta.

Kauppakorkeakoulun jälkeen olen vuosien kuluessa opiskellut muun muassa markkinointia, taloutta ja juridiikkaa – ja totta kai myös ruotsia ja suomea.

Viimeiset kaksikymmentä vuotta olen työskennellyt kääntäjänä ja yksityisyrittäjänä. Olen tehnyt monien alojen käännöksiä, mutta mieluisimpia ovat talous, ympäristö ja koulutusala. Haluan jatkaa samoilla linjoilla – yhdessä entisten ja uusien asiakkaiden kanssa!

Ota yhteyttä, kun tarvitset suomi–ruotsi-käännökset ja muut kielipalvelut

Pääpalveluitani ovat suomi–ruotsi-käännökset, joiden lisäksi tarjoan myös muitakin kielipalveluita. Käännöstoimisto Ab ABC Text sijaitsee Turussa, mutta palvelen sinua helposti ympäri Suomen. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisin olla parhaiten avuksi!

Barbro Sipilä

Olen Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry:n jäsen.

suomen kääntäjien ja tulkkien liitto