Autamme sinua välittämään sanomasi juuri sellaisena kuin haluat

Käännöspalvelut ammattitaidolla

Ruotsinnokset ja suomennokset sekä muutkin kielet sopimuksen mukaan

Käännöstoimisto Ab ABC Text tarjoaa asiakkailleen asiantuntevat käännöspalvelut tehden pääasiassa suomi–ruotsi-käännöksiä. Avullamme saat viestisi ymmärrettävästi perille, olipa kyse sitten rennosta juhlapuheesta tai mutkikkaista juridiikka-asioista. Teemme kielikäännökset vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella ­– ota yhteyttä, niin jutellaan tarvitsemistasi käännöksistä lisää!

Kielikäännökset

Olemme erikoistuneet ruotsinnoksiin, mutta teemme myös suomennoksia. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta tarjoamme monien muidenkin kielten käännöksiä – näistä voit kysyä meiltä tarkemmin lisää.

Erikoisalojamme ovat ennen kaikkea hallinto, talous, ympäristö, tiedotus, markkinointi ja koulutus, mutta käännämme myös esimerkiksi juridiikkaa, lääketiedettä, tekniikkaa ja tietotekniikkaa.

Käännöspalveluidemme hinnat

Käännökset hinnoitellaan tekstin laajuuden ja vaikeusasteen mukaan. Hinta perustuu tekstin rivi- tai sanamäärään tai työtuntien määrään. Muut käännöspalvelut hinnoitellaan sopimuksen mukaan. Kustannustehokkuus on avainsanamme ja uusimman tekniikan mukanaan tuomat apuvälineet työvälineitämme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!