Käännöspalvelut ammattitaidolla

Ruotsinnokset ja suomennokset sekä muutkin kielet sopimuksen mukaan

040 523 4529

Käännöstoimisto Ab ABC Text tarjoaa asiakkailleen asiantuntevat käännöspalvelut tehden pääasiassa suomi-ruotsi-käännöksiä. Avullamme saat viestisi ymmärrettävästi perille, olipa kyse sitten

rennosta juhlapuheesta tai mutkikkaista juridiikka-asioista. Teemme kielikäännökset vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella ­– ota yhteyttä, niin jutellaan tarvitsemistasi käännöksistä lisää!

Kielikäännökset

Olemme erikoistuneet ruotsinnoksiin, mutta teemme myös suomennoksia. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta tarjoamme monien muidenkin kielten käännöksiä – näistä voit kysyä meiltä tarkemmin lisää.


Erikoisalojamme ovat ennen kaikkea hallinto, talous, ympäristö, tiedotus, markkinointi ja koulutus, mutta käännämme myös esimerkiksi juridiikkaa, lääketiedettä, tekniikkaa ja tietotekniikkaa.

Käännöspalveluidemme hinnat

Käännökset hinnoitellaan tekstin laajuuden ja vaikeusasteen mukaan. Hinta perustuu tekstin rivi- tai sanamäärään tai työtuntien määrään. Muut käännöspalvelut hinnoitellaan sopimuksen mukaan. 

Kustannustehokkuus on avainsanamme ja uusimman tekniikan mukanaan tuomat apuvälineet työvälineitämme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Tarvitsetko käännöspalveluita? Kysy lisää!

Mikäli haluaisit kysyä meiltä lisää tai pyytää tarjouksen käännöstöistä, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Ab ABC Text
Mustikkatie 6
20720 TURKU

 040 523 4529 

   barbro.sipila@abctext.fi

www.abctext.fi

Asiantuntevat käännöspalvelut Turussa tarjoaa käännöstoimisto Ab ABC Text.

Ota yhteyttä